Scurt istoric

În anul 1971 ia ființă Clubul Copiilor Petrila, pe atunci “Casa Pionierilor”, care își va desfășura activitatea în fosta clădire a Școlii Generale nr. 1 din Petrila, construita în anul 1950.
În cei 40 de ani de activitate, Clubul Copiilor Petrila a găzduit o gama larga de activități educative printre care amintim, cu nostalgie, cercurile de mecanică auto, muzică instrumentala, navomodele, dansuri populare, muzica folk, orientare turistică, coregrafie, dans modern, informatică, electrotehnică, arte plastice, muzica vocal-instrumentala, tenis de masa etc.

In ultimii ani, Clubul Copiilor Petrila a trecut printr-un amplu proces de modernizare în privința  desfășurării activităților educative, care au devenit din ce în ce mai moderne și adaptate nevoilor reale ale beneficiarilor direcți, cât și în ceea ce privește infrastructura și condițiile asigurate pentru buna desfășurare a activităților noastre, cât mai ales în atractivitatea și diversitatea activităților noastre.
Suntem singura instituție de învățământ nonformal de pe teritoriul Văii Jiului, cu activități tot mai vizibile și mai intens mediatizate.

Ne desfășurăm activitatea în clădiri moderne, dotate corespunzător,dar mai presus de orice clădire și de orice zid stă spiritul dinăuntrul acestora.

Va așteptăm la Clubul Copiilor Petrila!